• Forside

Rygter: Brawn på vej til McLaren

Næppe har røgen lagt sig efter sæsonens sidste Grand Prix og Ferraris pressemeddelelser om ledelsesskifte, før rygter om Ross Brawn bryder frem.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/10 2006 klokken 14:10

Efter hvad man kan læse sig frem til i den italienske avis ’La Gazetta dello Sport’ fredag, så er rygtegryden kommet godt i kog, og menuen står på en stuvning af Ross Brawn og McLaren med tilsætning af Williams.

Med sin afgang fra Ferrari er det officielt meddelt, at Ross Brawn vil holde et sabbatsår, men kilder til avisen oplyser nu, at der ikke bliver tale om sabbat, men om hårdt arbejde oppe nord på. I England, for nu at være helt præcis.

Er denne herre på vej til McLaren?

Ifølge avisen drejer det sig om enten Williams eller McLaren, som skulle være interesserede i at få tag i den rutinerede brite.

De vågne læsere af vores pressemeddelelse fra Jean Todt vil bemærke, at franskmanden i sin afskedserklæring siger, at han ”ønsker dem det bedste og håber at de når de mål, som de har sat for sig i deres nye liv.”

Den nærmeste fremtid vil vise, hvor dette nye liv skal foregå.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER