• Forside

Emotionelle reaktioner fra Schumi, Brawn og Todt

Vi har netop modtaget reaktionerne fra Ferraris ledende teammedlemmer i forbindelse med gårsdagens offentliggørelse af de store ændringer i toppen af det italienske team.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/10 2006 klokken 13:10

I forbindelse med gårsdagens annoncering af ændringer i Ferraris Formel 1 teams ledelse har vi modtaget følgende udtalelser fra nogle af sagens hovedpersoner.

Når man læser nedennævnte erklæringer sidder man tilbage med indtrykket af et utroligt, stærkt sammentømret team – på det tekniske såvel som det menneskelige plan. Ikke uden grund kalder Ferraris ansatte teamet for deres ’familie’.

Jean Todt
“Det har haft en stor indvirkning på mig, at være vidne til et så vigtigt kapitel i Ferraris historie, selv om jeg ved, at sådan er livet nu en gang og at man blot må acceptere det.

Det har været nogle helt specielle år på både den professionelle og personlige front. Der er opnået store resultater, og det skyldes alt sammen de værdier vi har i familien (Ferrari, red.).

Jean Todt

Jeg vil gerne takke Ross og Paolo for deres helt utrolige indsats, og jeg ønsker dem det bedste og håber at de når de mål, som de har sat for sig i deres nye liv.

Som sagt så er et kapitel slut men livet hos Ferrari skal leves videre, og det er med stolthed og beslutsomhed, at vi tager hul på de nye udfordringer – i vores bilindustri såvel som i sporten.”

Ross Brawn
“Jeg vil gerne takke Ferrari for at det har været mig tilladt at være en del af en vidunderlig historisk periode i teamet. Alle som kender Ferrari ved, at teamet er en legende men vigtigere er menneskene, som arbejder her.

Ross Brawn.

De har demonstreret en utrolig professionalisme, loyalitet, motivation og passion for deres arbejde. De er alle nogle exceptionelle mennesker.

Vi har været forberedt på denne ændring i nogen tid og jeg er glad for at være i stand til at give mit ansvar videre til folk, som jeg er overbevist om kan gøre et endnu bedre stykke arbejde end mig.

Jeg har stor tiltro til dem, og jeg er sikker på at de vil bringe mere succes hjem til Maranello.”

Paolo Martinelli
“Jeg har tilbragt det meste af mit aktive arbejdsliv hos Ferrari, først og fremmest i Grandturismo klassen, hvor jeg arbejdede i seksten år og siden 1995 i Gestione Sportiva. Begge omgivelser har givet ubegribeligt store oplevelser, som både har fascineret og glædet mig.

Præsident Montezemolo har ofte joket med, at jeg jo kom til teamet, da jeg stadig gik i korte bukser, men nu jeg har konstateret, at jeg er i gang med min tredje store personlige udfordring i FIAT gruppen.

Jeg vil efterlade en del af mit hjerte i Maranello. Det har været en uforglemmelig tid som en del af et fantastisk team, bestående af mennesker som er exceptionelle både på det professionelle og menneskelige plan.”

Michael Schumacher
“Jeg må takke Ross Brawn fordi han har været der hele tiden til at hjælpe mig med at få success i Formel 1. Hans stærke personlighed og naturlige autoritet har været af fundamental betydning for teamet.

Hvor længe vil Michael Schumacher slappe af?

Ross er i stand til at forberede folk på at gøre det arbejde, som er nødvendigt. Han hjælper og stimulerer folk og sender dem hele tiden i den rigtige retning. I min bevidsthed vil han altid være den, som sætter standarden.

I mine sidste seks år i Formel 1 har jeg kun haft to motorfejl, og det siger alt om kvaliteten af Paolos arbejde. Det er ikke på grund af det der skete på Suzuka, at vi ikke har været i stand til at vinde mesterskabstitlen i år. I virkeligheden har det altid været motorens pålidelighed, som har dannet grundlaget for vores succes.

Jeg sætter ham virkelig højt og ønsker ham det bedste i sin nye professionelle fremtid.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER