• Forside

Film om Schumacher på vej?

Dårligt nok er Michael Schumacher kørt fra Formel 1 banen, før der versere diverse rygter. 'Comeback', er der flere medier der håbefuldt skriger ud til omverdenen, mens der i den mere seriøse del nu er kommet rygter frem om, at der vil blive lavet en film om legendens liv.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2006 klokken 10:10

Willi Weber har i et interview med den tyske avis 'Arbendzeitung', udtalt at han allerede er blevet kontaktet af flere filmskabere, der ønsker at lave en film om Michael Schumacher.

Filmen skal handle om hvordan en søn af en simpel brolægger trodsede den sociale arv og blev hersker af Formel 1.

”Vi er allerede så konkrete, at vi kikker nærmere på en håndfuld henvendelser for at se, om der er nogle af dem vi vil være med til,” udtaler Schumachers manager Willi Weber.

Podiet på GP of China

Ud over en film skulle der også komme en nyskrevet biografi af Michael Schumacher, skrevet af hans talskvinde Sabine Kehlm.

Denne bog skulle være i handelen i Tyskland allerede i løbet af november måned. Om den når at komme til Danmark inden jul, er desværre tvivlsomt.

Bogen vil bære den simple titel: ”Michael Schumacher”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER