• Forside

Kubica er nationalhelt

Han har adskillige gange bevist, at han hører til de hurtige drenge i Formel 1, sin unge alder til trods. Robert Kubica er blevet kult i hjemlandet, Polen, efter sin flotte debutsæson.

Af: (@bmf1.dk) d. 2/11 2006 klokken 15:11

Han er den første polak i Formel 1 og i hjemlandet Polen, som i motorsportskredse mest er kendt for speedway, er det unge supertalent intet mindre end en national helt.

Vi har set det hele året. Til træning var han konsekvent en af de hurtigste på banen, og det samt blandt andet hans evner til at give meldinger til pitten er også en stor del af hans succes.

Mario Theissen, BMW´s teamboss, siger: "Lige nu eksploderer det i Polen. Motorsport eksisterede stort set ikke i Polen og havde ikke befolkningens årvågenhed. Nu er alt ændret. Robert er blevet en overnight sensation", slutter Theissen.

Kubica overhaler Speed

Kubica, der debuterede som kører for teamet i Ungarns Grand Prix efter Jacques Villeneuve´s exit og scorede en imponerende 3. plads i det italienske GP, er dog mere rolig: "Jeg vil ikke være populær - jeg bryder mig ikke om alt det der", siger han og fortsætter: "Det er klart at jeg er glad, men jeg foretrækker at beholde fødderne solidt plantet på jorden".

2007 bliver BMW Sauber teamets 2. sæson, og med 3 talentfulde kørere i teamet, Heidfeld, Kubica og Vettel, er der lagt i kakkelovnen.

RELATEREDE NYHEDER