• Forside

Det bliver bedre i 2007

Mark Webber håber på, at hans held vil vende, når han i næste sæson, sætter sig ned i den første Adrian Newey designede Red Bull racer, der tilmed skal udstyres med en motor fra Renault.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/11 2006 klokken 16:11

Efter at have været uheldig med de to foregående hold, Williams og Jaguar, satser Mark Webber nu på, at hans skifte til Red Bull vil ændre hans held.

”Der er et stort pres fra holdet, der nu vil med helt frem på gridden,” kom det fra den australske pilot. ”De vil ændre på tingene til næste år, de vil mere nu og ellers havde jeg heller ikke skiftet over til dem,” kom det fra Webber.

”Om vi vil kæmpe om mesterskabet, er nok ikke så sandsynligt endnu, men jeg håber på, at vi vil være årets nye fund til næste år” tilføjede Webber, der virkelig troede at han havde skudt papegøjen, da han fik lejligheden til at kører for Williams. Men han var uheldig at komme over til et tidligere storhold, der øjensynligt havde store problemer med at få tingene til at fungere.

Også skiftet til Jaguar havde han i sin tid store forventninger til, men da Ford valgte at skære ned for støtten til holdet, for senere helt at fjerne den inden salget til Red Bull, var der heller ikke den bil australieren havde drømt om.

Nu kommer han så tilbage til Jaguar, eller Red Bull som de hedder nu. På et tidspunkt hvor Red Bull ifølge papirerne, skulle have en stor chance for at blande sig i toppen, med deres Newy designet RB03 og motor fra de forsvarende verdensmestre Renault.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.