• Forside

Schumacher nomineret til tysk hæder

Den syvdobbelte Formel 1 verdensmester er nu blevet foreslået som nomineret til Tysklands fornemste hædersbevisning ’Bundesverdienstkreuz’. Forslagsstilleren er en trofast, hengiven fan.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/11 2006 klokken 12:11

Ifølge den tyske avis ’Sonntag Express’ har en trofast Michael Schumacher fan offentliggjort et brev, som han har sendt til den tyske forbundspræsident Horst Kohler.

I brevet foreslår personen, at Schumacher burde indstilles til hæderen ’Bundesverdienstkreuz’. Forbundspræsidenten er den eneste, der kan godkende en sådan hædersbevisning.

Den hengivne Schumacher-fan begrunder ikke kun sin indstilling med tyskerens mange, sportslige resultater.

”Foruden at have opnået exceptionelle, sportslige resultater har Michael Schumacher i mange år også engageret sig i sikkerhedskampagner indenfor FIA samt arbejdet for velgørenhedsorganisationer,” hedder det i brevet.

I 2004 foreslog mandebladet ’GQ’ ligeledes, at Schumacher burde modtage den tyske hæder, men det blev dengang afvist med den begrundelse, at sportslige præstationer i sig selv ikke kunne retfærdiggøre en sådan hædersbevisning.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.