• Forside

Schumi slået på egen bane

Den nu pensionerede 7. dobbelte verdensmester i Formel 1, måtte se sig slået under et Gokart arrangement der blev afholdt i hans eget Gokart center i Kerpen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/12 2006 klokken 10:12

Schumacher deltog i et 24 timers løb, afholdt i hans eget nyoprettede gokart center, sammen med blandt andet Luca Badoer.

Men det stærke Ferrari hold til trods, så måtte de nøjes med en samlet placering som nummer 12, efter at have kvalificeret sig som nummer 7.

”Det kan godt være, at vi ikke vandt,” kom det fra en meget glad Michael Schumacher. ”Men jeg er overbevist om, at vi var dem der havde det sjovest.”

Der var folk udenfor centeret, der brokkede sig over arrangementet og det at Schumacher ikke lod til at køre for alvor, hvilket han jo heller ikke gjorde. Til det udtalte banechefen, at der var tale om et lukket arrangement, så dem der havde forventet at kunne komme ind og se det, havde lavet regning uden vært.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.