• Forside

Kimi har ikke spurgt om lov

Der har været en del postyr omkring Fernando Alonso og Renault, hvor Renault ikke lader til at ønske at give slip på spanieren. Men nu er det kommet frem, at Kimi Räikkönen slet ikke har spurgt McLaren om han kunne slippe tidligere.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/12 2006 klokken 10:12

Ron Dennis er ret vild efter at få Fernando Alonso ud af kløerne på Flavio Briatore før tid, mens han åbenbart ikke har den store lyst til at give slip på Kimi Räikkönen til Ferrari før tid.

Ifølge Ron Dennis har hverken Ferrari eller Kimi Räikkönen angiveligt rettet henvendelse til McLaren omkring en eventuel fritagelse fra hans kontrakt med McLaren, så han kunne komme i gang med at teste før nytår.

”Som jeg ser det, har Kimi ikke spurgt mig officielt, om han kan blive fritaget fra sin kontrakt med Mclaren før tid,” kom det fra Dennis, i forbindelse med et interview omkring hans problemer, med at få Fernando Alonso fri fra hans kontrakt med Renault, før tid.

”Hver testkilometer er meget vigtig i år,” kom det fra Kimi Räikkönen. ”De nye dæk er meget anderledes end de gamle og jeg skifter tilmed mærke,” tilføjede han.

Dog ser det ganske fornuftigt ud for Ferrari, der lader til at have fundet formen længe før konkurrenterne, efter de har været hurtigst under samtlige tests i Spanien, afholdt i sidste uge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.