• Forside

Giedo van der Garde 3. kører hos Super Aguri

Juleaften er kun lidt over en uge herfra, men i dag modtog hollandske Giedo van der Garde sin julegave. I dag blev han præsenteret som Super Aguris nye 3. kører.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/12 2006 klokken 17:12

Et lidt overraskende valg af 3. kører, men Giedo van der Garde er en del af McLaren Young Driver Support Programme. En ung kører som har gjort det fornuftigt i F3 Euro serien, hvor Lewis Hamilton og Ryan Briscoe også har kørt.

Aguri Suzuki sagde efter præsentationen

”Vi er lettede over at Giedo bliver en del af vores team. Han er en ung kører med et stort potentiale. Formel 1, som alle ved, er ikke en walk over og i begyndelsen bliver det hårdt for ham.”

”Men med hans talent er jeg sikker på, at han nok skal håndtere dette, og jeg håber at han arbejder hårdt på at få succes i denne kategori.”

Giedo van der Garde i F3 Euro series

Giedo van der Garde sagde efter præsentationen

”Jeg er meget glad for at blive involveret i Super Aguri F1 teamet og få et godt sæde i Formel 1. Siden jeg startede med at køre kart har jeg altid ønsket at komme i Formel 1, så nu kan jeg fokusere på teamet og begynde at lære bilen at kende. Jeg ser frem til at prøvekøre en Formel 1 bil for første gang.”

Tjek i øvrigt vores list over den kommende sæsons piloter eller Silly Season som vi kalder det.