• Forside

Clay Regazzoni begraves på torsdag.

Den tidligere formel 1 kører Clay Regazzoni, som mistede livet ved en trafikulykke i Italien, vil efter en højtidelighed i Lugano blive begravet i hjembyen Porza på torsdag.

Af: (@bmf1.dk) d. 19/12 2006 klokken 18:12

Det er i dag blevet meddelt, at den tidligere Formel 1 kører, Clay Regazzoni bliver begravet på torsdag. Den schweiziske motorsports legende blev dræbt ved en trafikulykke på en motorvej i det nordlige Italien, ikke langt fra Parma, fredag.

Det italienske politi undersøger stadig omstændighederne omkring ulykken, og noget peger på, at Regazzoni måske har fået et ildebefindende eller et slagtilfælde umiddelbart før ulykken indtraf, og at dødsårsagen måske skyldes naturlige årsager.

Clay Regazzoni nåede at køre 132 Grand Prix'er. Langt de fleste for Ferrari. Her ses han i sin Ferrari 312T på Zolder banen i belgien 1975. Copyright Luc Ghys.


Udmeldingen stemmer meget godt overens med skaderne på Regazzonis Chrysler Voyager. Billeder fra uheldstedet viser meget tydeligt, at der ikke nogen væsentlig deformation af førerkabinen. Bilen var ydermere forsynet med airbag.

Den karismatiske formel 1 veteran skal begraves på kirkegården i Porza, kun omgivet af den nærmeste familie. Nogle kilder antyder, at der først vil blive afholdt en ceremoni i byen Lugano.