• Forside

Hamilton bliver hurtigere end Button

Det er den tidligere Honda Formel 1 pilot, John Surtees, der kommer med denne udtalelse, hvor han siger, at han tror Jenson Button hurtigt vil blive sat til vægs, af den unge Hamilton.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/12 2006 klokken 16:12


”Jeg tror Lewis kan overraske alle i feltet,” udtalte Surtess til PA Sport. ”Jeg ser det slet ikke som usandsynligt, at han vinder et løb, allerede i hans første sæson.”

”Lewis har det talent der skal til, for at kunne gøre det godt i Formel 1. Han vil hurtigt tilpasse sig sine nye omgivelser og jeg er sikker på, at han snart er hurtigere end Button.” kom det yderligere fra englænderen, der selv vandt i en Honda tilbage i 1967.

”Jenson vil helt sikkert få en mere stabil sæson end Hamilton, men jeg tror at Lewis vil komme højere op på podiet end Jenson,” tilføjede han klogt.

Om Lewis Hamilton kan få McLaren Mercedesen til at holde, er der også stor tiltro til, da han har ry som en skånsom pilot. Så det kan være, at selv Alonso vil få det svært.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.