• Forside

Kubica var god for Heidfeld

BMW Sauber havde en sæson, der overgik deres vildeste forventninger, hvilket man ifølge Mario Thiessen kan takke Robert Kubica for. ”Han fik motivationen tilbage i top hos Nick,” kommenterede Theissen tørt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/12 2006 klokken 15:12


Nick Heidfeld havde en forrygende sidste halvdel af sæsonen, hvilket mange tilskrev BMW, for deres påvirkning af Sauber holdet.
Men ifølge Dr. Mario Thiessen, var det motivationen hos Heidfeld, der fik et stort nøk opad, da de fyrede Jacques Villeneuve, for at erstatte ham med deres hurtige testpilot Robert Kubica.

Det var da også Kubica, der løb med de fleste overskrifter, især efter hans fantastiske podieplacering på Monza. Men faktum var, at Heidfeld var tog 5 ud af 6 kvalifikationer og var manden der om nogle, sikrede BMW deres 5. plads i mesterskabet.

”Kubica var et frisk pust ind i holdet, et pust der var med til at få Heidfeld mere fokuseret” kom det fra Theissen. ”Jeg er sikker på, at Heidfeld vil være en af fremtidens folk i Formel 1.”

Thiessen vil dog ikke sige, at Nick Heidfeld vil være den næste tyske konge i Formel 1, efter Michael Schumacher er gået på pension, men han mener han har potentialet til at blive verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.