• Forside

Räikkönen og Fisichella udtaler sig om Schumis sidste løb

Den afslutning Michael Schumacher fyrede af i Brasilien, virkede ikke som en gammel mands sidste dans. Kun uheld forhindrede ham i at vinde. Schumacher kommenterer selv til sidst.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2006 klokken 12:12

”Det var på mange måder, det sværeste løb på sæsonen,” udtalte Giancarlo Fisichella, der var direkte involveret i Michael Schumacher skæbnesvanger punktering, efter de to var i nærkontakt tidligt i løbet.

”Han var så hurtig og havde fordele på alle punkter, så det var en nærmest umulig opgave, at holde ham bag mig,” kom det yderligere fra italieneren. ”Efter han havde presset mig hårdt fra alle vinkler, gik det da også galt for mig, og han kom forbi.”

Tilhænger af tyskeren eller ej: Alle er også enige om, at det var ærgerligt at Schumacher måtte helt ned på en 17. plads efter punkteringen, men det var de færreste der havde regnet med, at han ville komme tilbage på den måde, som han gjorde.

Overhalingen af Kimi Räikkönen, kom også som noget af en overraskelse for de fleste, inklusiv Kimi selv.

”Der var ingen tvivl om, at han var meget hurtigere end jeg, men at han ville satse så hårdt på at komme forbi, i sit sidste løb, kom meget bag på mig,” kom det fra Kimi Räikkönen.

”Overhalingen, der kom helt inde ved væggen i det beskidte område, og tilmed lige udenfor McLaren garagen, var utroligt flot sat og meget svær at gøre noget ved,” sluttede finnen, der i 2007 overtager Michael Schumachers Ferrari.

Michael Schumacher selv mente at det var en meget kaotisk løb, men et løb, som han kom ud af med skindet på næsen, fordi han havde en helt fantastisk bil.

”Det var på mange måder, et totalt kaotisk løb. Men Ferrari havde lavet en helt fantastisk bil til dette løb,” kom det fra pensionisten Schumacher. ”Bilen var så god, at jeg er sikker på, at vi kunne have taget alle med en omgang. Helt ærligt!”

”Men sådan skulle det ikke gå, så dette sidste løb, blev et godt løb for tilskuerne, desværre ikke for mig.” sluttede Michael Schumacher, uden dog på nogen måde at virke skuffet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER