• Forside

Fantastisk tid i vente for Kimi

Disse ord kommer fra den tidligere Ferrari pilot, franskmanden Jean Alesi, der de seneste år har været aktiv i den tyske DTM serie, hvor også Tom Kristensen og Mika Häkkinen befinder sig.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/1 2007 klokken 11:01

”Der er mange der siger, at jeg tog det forkerte valg, da jeg valgte Ferrari frem for Williams, men for mig, er det et privilegium at have kørt for Ferrari. Og hvem ved, hvad der ville være sket hos Williams,” udtaler Alesi.

”Det var jo der vi mistede Ayrton Senna!” tilføjede han.

Jean Alesi mener også, at Kimi Räikkönen hos Ferrari vil få en større glæde ved Formel 1, end han tidligere har haft. Ifølge franskmanden kan dette meget vel kan blive vendepunktet for finnen, der nu har stor chance for at blive verdensmester.

”Ferrari er simpelthen det bedste sted at være i Formel 1,” siger Alesi. ”Jeg kan huske, at jeg engang skrev autografer i over en time, på motorvejen, bare fordi jeg kørte for Ferrari.”

Det helt store spørgsmål er så, om Felipe Massa vil være en for stor mundfuld for Kimi Räikkönen, eller om finnen bare æder brasilianeren råt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.