• Forside

Briatore: 2007 bliver hårdt for konkurrenterne

Der er dystre fremtidsudsigter for Renaults konkurrenter i den nye sæson, hvis man skal tro Renaultchefen Flavio Briatore. Således spår han, at 2007 bliver et meget hårdt år for visse af konkurrenterne – underforstået McLaren og Ferrari.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/1 2007 klokken 12:01

Det bliver ikke nemt for McLaren og Ferrari i 2007 – i hvert fald hvis man skal tro Flavio Briatore, teamchef for konstruktørernes verdensmestre fra sidste sæson. Endvidere mener han, at visse konkurrenters bog med undskyldninger nu er ved at være fyldt op. Nu må der handling bag ordene.

Når emnet drejer sig om McLaren, er Briatore især kontant i sine udmeldinger. Selv om Renault mistede verdensmesteren Fernando Alonso til briterne, mener han ikke, at de sølvgrå vil få det nemt af den grund.

Ifølge Briatore bliver det op ad bakke for Alonso, når han sætter sig i Kimi Räikkönens gamle sæde.

Set i bakspejlet, så skal man være hardcore McLaren fan, for at være uenig med Briatore. Med Kimi Räikkönen bag rattet blev det ikke til en eneste sejr i 2006, og italieneren mener ikke at Alonso vil få det nemmere.

”McLaren har altid haft fantastiske kørere, men i år er deres bog med undskyldninger ved at være fyldt op,” udtaler Briatore til den italienske sportsavis ’La Gazetta dello Sport’. ”Jeg tror, at de får store vanskeligheder.”

I forbindelse med Ferraris konkurrencedygtighed efter tabet af Michael Schumacher og Ross Brawn, mener Briatore, at Kimi Räikkönen ikke vil være i stand til at fylde det gabende tomme hul ud.

”Ferrari, uden Schumacher og Brawn, vil være mindre konkurrencedygtige,” forudsiger han. ”Det er ganske normalt, når man mister folk af deres kaliber.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER