• Forside

Prodrive er klar til 2008

David Richards, stifteren af det nye Formel 1 team Prodrive, har fortalt til Autosport, at de er klar til 2008 sæsonen. Men bilerne kommer ikke til at køre før til december i år.

Af: (@bmf1.dk) d. 12/1 2007 klokken 12:01

Prodrive teamet og dermed David Richards (billedet) er i øjeblikket i forhandlinger med flere forskellige teams om at købe både chassis og motor.

"Vi har stadig tre muligheder. Der er én favorit, men det ville være dumt ikke at kigge på alle løsningerne, før vi tager vores beslutning," siger Richards.

Man kan sige, at teamet arbejder den modsatte vej i forhold til andre teams. Normalt starter et team med at forhandle om eventuelt motorer, derefter laver man et chassis og finder de rigtige dæk, alt imens man forhandler med kørere. Men ikke hos Prodrive.

"Alt skal være på plads til marts 2008, så vi arbejder baglæns fra den dato," siger David Richards, og fortsætter: "Du vil blive overrasket over, hvor lidt du har at sige, når intet er på plads før til sidst i sæsonen. Derfor har vi ingen intentioner om at få en bil klar før december 2007."

"Vi vil ikke bygge vores egen bil ogh vi vil samarbejde med et af de eksisterende teams. De vil få meget ud af at arbejde tæt sammen med os, med udviklingen og med test, og vi vil få adgang til en konkurrencedygtig Formel 1 bil," slutter Richards.