• Forside

Williams præsenterer ny sponsor

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/1 2006 klokken 09:01

I forbindelse med præsentationen af den nye WilliamsF1 racer, har det britiske team netop oplyst til BMF1, at der samtidig tegnes kontrakt med en ny, teknisk sponsor.

I dag, fredag, præsenterer Williams F1 sin nye racer for offentligheden, og teamet har benyttet lejligheden til at offentliggøre en ny sponsoraftale med den japanske elektronikproducent Mobilcast Corporation.

Mobilecast er udviklere og pionerer indenfor trådløs teknologi, herunder Bluetooth, til private og firmaer. Mobilcast oplyser til os, at firmaet går ind i Formel 1, fordi de ønsker at ekspandere udenfor Japans grænser og vil bruge WilliamsF1 som en platform til disse planer.


Nico Rosberg tester i Williams FW27.

Den trådløse teknologi fra Mobilecast vil ligeledes indgå i teamets daglige arbejdsgange og dermed øge kommunikationsmulighederne imellem teknikere og kørere.

Mobilcast-logoet vil blive placeret på bagvingen af den nye WilliamsF1 FW28, og teamejer Sir Frank Williams er begejstret for aftalen.

”I et miljø som hos Williams, der drives af teknologi, bliver jeg sjældent imponeret over almindelige teknologiske produkter, men Mobilecasts produkter er virkelig banebrydende,” udtaler Sir Frank.

”Muligheden for at samarbejde med en så innovativ og fremadrettet virksomhed er vigtig for os, og jeg håber, at vi kan bevise overfor Mobilecast, at deres investering i WilliamsF1 teamet vil vise sig at blive både en sund og teknisk fornuftig beslutning,” slutter teamchefen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.