• Forside

Liuzzi hurtigere end Speed

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/1 2006 klokken 23:01

Efter gårsdagens testkørsler med Scott Speed i cockpittet fik Vitantonio Liuzzi i dag mulighed for at prøve kræfter med sin Scuderia Toro Rosso RBR1-04 på banen i Valencia.

På en dag med temperaturer der kunne få tænderne til at klapre som kastagnetterne hos en flamingodanser, kørte Tonio Liuzzi imponerende 93 omgange, og det gik uden problemer for italieneren.

Testkørslerne gav mulighed for indsamling af værdifulde data omkring vitale dele af bilen, kontrolsystemer, bremser osv.

”Vi har fået en masse data at studere når vi kommer tilbage til Faenza,” udtaler chefingeniør Laurent Mekies. ”Vi fik bl.a. checket de kontrolsystemer, der har med traction control og motornedbremsning at gøre.”

”Tonio fandt en fornuftig balance i bilen bortset fra at den led en smule af overstyring. Men det mest værdifulde vi fandt ud af på disse to dage var, at vi virkelig begynder at arbejde sammen som et team,” slutter Mekies.

Dagens bedste omgangstid var på 1:17.600. I sammenligning var Scott Speeds bedste tid i går på 1:18.092.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER