• Forside

Ekslusivt! Billeder af Williams!

Så er der billeder på! For kort tid siden kunne vi her på Bil Magasinet afsløre, at der var lækket billeder af den nye Renault R27. Men som om det ikke var nok, er der nu også lækket billeder af den nye Williams FW29.

Af: (@bmf1.dk) d. 16/1 2007 klokken 22:01

Som vi kunne fortælle tirsdag, er der dukket flere billeder op af den nye Williams FW29. Billeder som det angiveligt ikke var meningen, at offentligheen skulle se endnu. Om det er et pressestunt fra Williams´ side vides ikke, men nu kan vi her på siden præsentere to billeder af Williams FW29 med den nye Toyota motor.

Hele fronten og næse-sektionen er hvid, det samme er stykket der dækker motoren, området omkring cockpittet og begge bargeboards.

Williams FW29 front

Teamet har endnu ikke annonceret deres officielle partner, men det kinesiske computerfirma Lenovo figurerer ret kraftigt på både sidepods og hækvinge.

Williams FW29 side

En overraskelse er, at titel-sponsoren At&T kun ses på front-vingen i en beskeden størrelse, det samme gælder motor-leverandøren Toyota, som har en lille brand nederst på motorcoveret.

Her er redaktionen er vi glade for at kunne præsentere jer læsere for, hvad der tilsynesladende er det endelige look for den nye Williams racer.