• Forside

Horner: Ingen fredagskørere hos os

Da Red Bull Racing præsenterede deres hold til denne sæson var der specielt en kører, der overraskede lidt. Robert Doornbos som efter sigende skulle være på vej til en plads hos Paul Stoddarts Minardi Team USA eller Forsythe Racing.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/1 2007 klokken 18:01

Med både Michael Ammermüller og Robert Doornbos tilknyttet Red Bull Racing som testkørere så det ellers ud til, at USA eventyret var overstået før det overhovedet begyndte.

Men nu forlyder det igen, at Robert Doornbos er på vej til USA og Michael Ammermüeller sandsynligvis får endnu en sæson i GP2 klassen, hvor han skal køre for de sidste to års vindende team ART.

Robert Doornbos

Det skyldes, at teamchef Christian Horner har udtalt, at Red Bull Racing ikke forventer at køre med fredagskørere i 2007.

”I øjeblikket er det ikke planen at køre fredagstestkørere. Vi vil fokusere på vores løbskørere.”

”Med den begrænsede testgrænse i år vil vi give dem så meget banetid som muligt, så rollen som testkører er forsvundet i forhold til tidligere, men Robert kørte 3 løb for os sidste år, han har en masse erfaring med hvordan teamet arbejder, så det var logisk at beholde ham i folden.”

Michael Ammermüeller i GP2 serien 2006

“Michael kørte nogle fredage for os sidste år som medlem af Red Bull junior teamet og vil fortsætte i GP2, så vi føler vi har to kompetente kørere i testrollen, som vi kan trække på når og hvis det bliver nødvendigt.”

Foreløbig er BMW det eneste hold, der har bekræftet at de vil køre med fredagskørere, men det forlyder at Super Aguri også vil give Giedo van der Garde muligheden for at teste fredag.