• Forside

Super Aguri F1 vælger Bridgestone

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 30/1 2006 klokken 12:01

Den japanske dækleverandør Bridgestone oplyser mandag, at fabrikken netop har landet en kontrakt med det nye F1-team Super Aguri F1.

Bridgestone udtaler i en pressemeddelelse, at de netop har indgået en flerårig aftale med Super Aguri F1. Teamets endelige deltagelse i 2006 blev bekræftet i sidste uge.

Super Aguri, der kører med Honda-motorer i Arrows 2002 indpakning, har planlagt at teste deres racer første gang i februar.

”Super Aguri F1 er et nyt og yderst ambitiøst team, og vi er glade for at de har valgt Bridgestone som officiel leverandør,” udtaler direktør for Bridgestone Motorsport, Hiroshi Yasukawa.

”Bridgestone har haft et langt og nært forhold til stifteren Aguri Suzuki, som spænder over mere end tyve år i adskillige motorsportsserier. Derfor har vi stor tillid til hans evner og ønske om at drive et succesfuldt og professionelt team,” slutter Yasukawa.

Indgåelsen af denne kontrakt indebærer, at Bridgestone nu leverer til fem teams i 2006. Således vil Super Aguri være i selskab med Ferrari, Williams, Toyota og Midland (MF1). Michelin vil levere til de andre seks teams.

Som tidligere oplyst på BMF1 træder Michelin ud af Formel 1 med udgangen af den kommende sæson.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.