• Forside

Marco inviteret til ny Formel 1 test

Marco, med det berømte efternavn Andretti, testede for Honda i slutningen af sidste år. En test som far Michael (McLaren kører 1993) og farfar Mario Andretti overværede. Nu skal den unge Andretti teste igen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/2 2007 klokken 12:02

Det bliver på Jerez banen i næste uge, hvor Marco Andretti får lov til at teste sidste års RA106 bil, mens Honda vil have Jenson Button og Christian Klien til at teste dette års RA107 chassis.

Gil de Ferran siger om Marcos kommende test:

”Vi var meget imponerede over Marcos kørsel i den første test med teamet og han gjorde det godt i løbet af den korte tid han havde i bilen. På grund af det potentiale han har vist og muligheden for at benytte RA106 på Jerez er det en ideel mulighed for at putte ham i bilen. Vi ser frem til at se hans fremgang med et mere specifikt program.”

Marco Andretti testede for Honda tilbage i december. Nu får han endnu en test

Marco Andretti udtaler om den nye test:

”Jeg er selvfølgelig meget glad for at blive inviteret tilbage til en ny test med Honda Racing F1 team. Jeg følte selv, at jeg gjorde det godt hos teamet i december, men den første dag bruger man på at vænne sig til bilen og lære banen at kende. Når jeg får bilen denne gang er jeg sikker på, at jeg kan gøre det bedre. Jeg ser frem til det.”

Marcos test bliver onsdag og torsdag i næste uge. Lad os håbe vejret bliver bedre end denne uges test i Valencia, hvor det kun var de sidste to dage, der var tørre.