• Forside

Ny farve til Honda?

Da Honda Racing F1 teamet præsenterede den nye RA107 var det i den sædvanlige sorte testfarve. Selv om vi er mange, der synes Hondaen er smuk i den sorte farve, så har (BAR) Honda alligevel lanceret den hvide bemaling før sæsonstarten.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/2 2007 klokken 17:02

Det ligger dog også fast, at Hondas RA107 ikke forbliver sort, men hvilken farve stiller Honda op i, når sæsonen starter i Australien midt i marts. Bemalingen vil blive præsenteret ved en selvstændig begivenhed. Enten som ren selvstændig eller måske sammen med præsentationen af en ny hovedsponsor.

For en rigtig hovedsponsor har Honda Racing ikke længere efter British American Tobacco har måtte trække sig på grund af de strenge regler for tobaksmarkedsføring. Netop af den grund spekuleres der i en helt ny grundfarve til Honda, da den hvide farve hører fortiden med BAT til.

Honda præsenterede RA107 som sort, men hvilken farve ender bilen med at få?

En farve som er blevet nævnt er grøn. Grøn er som grundfarve sidst set i 2004, hvor Jaguar havde den som primærfarve. Men intet er bekræftet og hænger nok sammen med de kommende sponsoraftaler, som Honda Racing arbejder på.

Jenson Button blev under denne uges test på Valencia spurgt om hans forhold til en ny farve. Svaret fra den 27-årige løbsvinder var meget diplomatisk og alligevel hudløst ærligt.

”Jeg er ligeglad med farven, så længe bilen er hurtig.”

Det må man jo give Jenson ret i, men det skader ikke at bilen er lidt lækker at se på. Det hjælper trods alt til at overtale sponsorer, at det er en bil folk vil bruge tid på at kigge nærmere på.