• Forside

Spyker præsenteret

Mandag var dagen hvor Spyker præsenterede sin nye Formel 1 racer, F8-VII. Hele seancen foregik på Silverstone banen i England og her blev den nye kører line-up også præsenteret.

Af: (@bmf1.dk) d. 5/2 2007 klokken 13:02

Team Chefen Colin Kolles forudså, at 2007 vil blive et forandringens år, for hele holdet. Fokus vil ifølge Kolles, ligge på forbedret pålidelighed og præstation i den første halvdel af året.

I den anden halvdel af året, vil man så fortsætte udviklingen af bil og motor, og lancere en B-spec version af den eksisterende bil.

Og her er så den nye F8-VII, som lovet.
Spyker F8-VII-front

"Vi ved at den første halvdel af sæsonen vil være udfordrende for teamet, men med den stabilitet som Spyker har med sig, har vi en større følelse af retning og fokus.", siger Kolles.

Mike Gascoyne, som kom til teamet for kun tre måneder siden, har haft travlt med at omstrukturere den tekniske afdeling, og se på hvor man kan forbedre. Teamet har ligeledes investeret i endnu en vindtunnel i Italien og med den, et nyt hold ingeniører og mekanikere.

27-årige Chritijan Albers, bliver hos holdet i endnu en sæson. Albers, som selv udtaler at han ikke var tilfreds med 2006, har udvist styrke og hurtighed.

Spyker F8-VII

Albers vil blive sat sammen med den 24-årige tyske kører, Adrian Sutil. han har kørt sammen med Lewis Hamilton i Formel 3 Euroserien i 2002, og vandt i 2003 det japanske Formel 3 mesterskab.

Ud over de faste kørere, blev også fredags- og testkørerne præsenteret. Giedo van der Garde, Fairuz Fauzy, Adrian Valles og Markus Winkelhoek bliver de kørere der skal bringe udviklingen af den nye Spyker bil til nye højder.

Holdets forberedelser for den kommende 2007 sæson, vil fortsætte i morgen tirsdag, hvor holdet afholder shake-down tests på Silverstone.

Spyker F8-VII set fra siden