Horner: Ricciardo en mulighed i 2025

Efter Nyck de Vries har fået sparket fra AlphaTauri, har spekulationerne om Sergio Perez’ fremtid hos Red Bull fået ny næring: Christian Horner bekræfter nu, at australieren kan vende tilbage til sit gamle team.

Englands Grand Prix 2023 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 18/7 2023 klokken 09:07

Red Bull teamchef Christian Horner har været gæst i den officielle Formel 1-podcast F1 Nation, og i den forbindelse bekræftede han en interessant spekulation om Daniel Ricciardos fremtid hos Red Bull hhv. AlphaTauri:

"I øjeblikket har vi kun en aftale, der løber indtil udgangen af sæsonen. Selv om der i øjeblikket ikke er nogen forventninger eller overvejelser, der går videre end dette, har vi lejet ham ud til AlphaTauri indtil årets udgang. Vi kommer til at beholde vores to kørere Max og Checo næste år, men det er altid godt at have en ekstra kører i baghånden."

Med andre ord: Sergio Perez har som bekendt også en kontrakt med Red Bull for næste år, men mexicaneren kan meget vel lide samme skæbne som Nyck de Vries, hvis han ikke opper sig.

Daniel Ricciardo og Helmut MarkoDaniel Ricciardo og Helmut Marko
Copyright Red Bull Photofiles


Christian Horner er klar over, at Ricciardo vil tilbage til Red Bull:

"Daniel vil køre sig i stilling til Red Bull fra 2025, det er hans erklærede mål. Med sit skifte til AlphaTauri er han på rette vej for at samle argumenter [for at få Red Bull-sædet] i 2025."

Ricciardo har i øvrigt gode erfaringer med løbet i Ungarn, som bliver hans comeback-løb for Red Bull-familien: I 2014 vandt han sin anden sejr i Formel 1 med Red Bull, og desuden var han på podiet i 2015 og 2016.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Helmut Marko sætter ord på De Vries’ fyring F1-lyden kan vende tilbage »