• Forside

Do or Die for McLaren

Ifølge den tidligere McLaren stjerne, Juan Pablo Montoya, er der ikke plads til flere undskyldninger fra McLaren, som ikke har vundet et mesterskab siden 1999. Fernando Alonso er med til at øge forventningerne til holdet, der har til huse i Woking.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/2 2007 klokken 11:02

”Der er ikke plads til flere undskyldninger,” udtalte den tidligere Formel 1 pilot, Juan Pablo Montoya under et interview med det spanske blad Grand Prix.

”Med 2 nye piloter og et nyt image, er det vigtigt at de får succes i år.”

”Tilmed er den ene af deres piloter, forsvarende verdensmester, der tilmed har slået Michael Schumacher. Det giver dem ingen undskyldning for ikke at opnå succes i år,” tilføjede han.

På det store spørgsmål om hvem han forventer, vil vinde mesterskabet, svarer NASCAR piloten: ”Jeg tror at Felipe Massa vil komme rigtigt godt fra start, men samlet tror jeg, at det bliver et opgør mellem Kimi Räikkönen og Fernando Alonso.”

Juan Pablo Montoya er meget opmærksom på, at vinteren har vist gode takter i løbet af vinteren, men han er stadig skeptisk overfor hvor godt den samlede pakke vil virke og ikke mindst hvor godt den vil holde.

”Stabiliteten har ikke just været McLarens varemærke over de seneste par år, men med Fernando Alonso inde på holdet, vil man måske gøre endnu mere for at opnå den,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER