• Forside

Villeneuve tror ikke på Räikkönen

Den tidligere Formel 1 verdensmester, canadieren Jacques Villeneuve tror at Felipe Massa vil slå hans nye holdkammerat Kimi Räikkönen når Formel 1 sæsonen begynder om en måneds tid. Villeneuve giver samtidig hård kritik til Jenson Button.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/2 2007 klokken 09:02

Det kunne virke som om, at Jacques Villeneuve er bitter efter sin fyring fra BMW Sauber, men mange af hans postulater virker faktisk velovervejede.

Jacques Villeneuve indrømmer, at nogle af de ting han gjorde mod Jenson Button, måske ikke var så velovervejet og at han fortryder at han i den grad forsøgte at psyke den unge englænder.

Men han mener stadig, at Jenson ikke er så meget værd, som han er spået til.

”Der er mange, der ender op med titler, som 'det kunne jeg være blevet, eller det ville jeg have nået',” kom det fra Jacques. ”Jenson hører efter min mening til i den kategori.”

”Jeg er dog ikke i tvivl om, at han er hurtig og at han nok skal klare sig godt, men han mangler det sidste for at kunne blive verdensmester,” tilføjede han.

”Fernando Alonso er stadig manden de alle vil slå, selvom han i år skal køre for McLaren, men det bliver ikke Jenson Button der slår ham.”

”Jeg tror heller ikke, at det bliver Kimi Räikkönen, der mangler den fornødne disciplin, til at kunne tage den hele vejen, men Ferrari kunne godt gå hen og blive den største udfordrer til titlen,” kom det yderligere fra ham.

”Hvis jeg skulle pege på en anden end Fernando Alonso som verdensmester, så er det nok Felipe Massa,” sluttede han.

Dermed er der ikke megen tiltro til holdet bag de sidste to års verdensmester, Renault.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER