• Forside

Honda: Vi er foran Renault

Honda fik en samlet fjerdeplads i konstruktørernes mesterskab i 2006, og gennem vinteren har teamet arbejdet intensivt for at give Button og Barichello en titeludfordrer. Og i test er de foran Renault.

Af: (@bmf1.dk) d. 22/2 2007 klokken 10:02

Gennem vinteren har hele teamet testet bilen, som endnu ikke er officielt præsenteret, og de er foran Renault. Til gengæld mangler de overbevisende tider. Det indrømmer chef-ingeniør Jacky Eeckelaert.

Faktisk mener Eeckelaert, at Honda er bagefter McLaren, Ferrari og BMW, noget der altså skulle kunne resultere i en....fjerdeplads i konstruktørernes mesterskab.

Jenson Button vinder Ungarns Grand Prix 2006

"Tiderne er misvisende. Somme tider er vores rivaler et sekund hurtigere på langsiden, somme tider er vi et sekund hurtigere end dem." En vag antydning, af at der er problemer med hurtigheden i bilerne.

Eeckelaert mener, at det dårlige vejr har en stor del af skylden. "Vejret er årsag til, at vi ikke får sat en stærk enkelt omgangstid, men vi er fortrøstningsfulde."

Rubens Barrichello tester RA107.

Selvom tiderne måske ikke antyder det, har Honda været hurtigere end de franske mestre fra Renault, noget der kunne antyde problemer for Briatores drenge.

Men det er ikke Honda og Button´s problem. Med sin første sejr i rygsækken på Ungarn, ser Jenson Button frem til en begivenhedsrig sæson.