• Forside

Kubica efterlyser pålidelighed

BMW-piloten Robert Kubica, der imponerede i sin debut-sæson sidste år, mener at BMW bliver nødt til at forbedre pålideligheden af bilen, hvis den skal leve op til test-resultaterne.

Af: (@bmf1.dk) d. 22/2 2007 klokken 11:02

Der er nogenlunde enighed om, at BMW kan blive årets darkhorse, altså en spiller i verdensmesterskabet, der kan overraske positivt. Og resultaterne har da også været ganske flotte.

Men nu mener teamets pilot Robert Kubica, at der mangler et element af pålidelighed, før F1.07´eren lever op til testtiderne. For det var ikke på alle punkter at bilen levede op til forventningerne.

Robert Kubica tester F1.07

Det er den nye gearkasse og især det hydrauliske system, som der har været problemer med. Begge har vist sig at være for skrøbelige. Noget Kubica gerne ser at teamet får gjort noget ved. "Problemer er til for at blive løst, og det er nu vores opgave," siger den polske Formel 1 komet, og fortsætter: "Som det ser ud nu er vi ikke helt klar og Melbourne er ikke lang ude i horisonten; der er kun seks test-dage tilbage," siger Kubica

Der er dog lyspunkter. I test har BMW´erne vist hurtighed, især på lige strækninger, en betragtning Kubica er enig i: "Vi har en god fart, især på de lange, lige strækninger, og vi er også ganske hurtige på de første omgange(på nye dæk)," slutter Kubica.