• Forside

Red Bulls sidste chance

Efter en lang test-uge på Sakhir banen i Bahrain, ser det ud til at Red Bull stadig har lang vej endnu, før RB3´eren er klar til start i Melbourne. En sidste test, vil forhåbentlig aflive nogle af de 'børnesygdomme' som bilen døjer med.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/2 2007 klokken 11:02

For de fleste teams, markerede de seks dages testing i Bahrain, enden på forberedelserne, før det for alvor går løs på Albert Park i Melbourne den 18. marts. Men Red Bull har stadig problemer, og de vil nu forsøge at finde en egnet bane, så de kan få de sidste ting på plads.

David Coulthard tester i Barcelona

Skotten David Coulthard, har været i pressen for at neddæmpe forventningerne til den nye RB3. "For øjeblikket kan vi ikke få indfriet de mål, jeg havde for sæsonen. Men vi har lidt tid at løbe på, så vi kan forhåbentlig nå det sidste stykke," siger Coulthard, der samtidig mener, at en femteplads i mesterskabet er realistisk

Ifølge tyske Auto Motor und Sport, er det største problem gearkassen. Den synes at være for skrøbelig. Men også elektronikken får et par hug med på vejen.

Mark Webber ser betænkelig ud

Teamet vil nu forsøge at afprøve nogle sidste øjebliks løsninger med gearkassen, samtidig er der lavet nye aerodynamiske komponenter, som ligeledes skal testes. Det er blandt andet en ny front og bag-vinge, samt en helt ny-konstrueret undervogn. Så altså større ændringer.

Hvor det kommer til at foregå, vides ikke, men Spanien eller Frankrig virker som oplagte baner at teste de omtalte komponenter.