• Forside

Fisi: Vi er bagefter

Renaults nye første pilot, italieneren Giancarlo Fisichella, indrømmer her tæt på sæsonstarten, at Renault ikke er på højde med McLaren og Ferrari. ”Vi mangler en del hastighed,” siger han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/3 2007 klokken 11:03

Det er ikke helt så slemt hos Renault som det er hos Red Bull og Toyota, men Giancarlo Fisichella indrømmer blankt, at Renault ikke er på højde med Ferrari og McLaren, hvorfor han er en anelse pessimistisk med blik rettet mod sæsonstarten.

Italieneren peger på dækkene som deres største problem, hvilket der er forhåbninger for at de lærer at kompensere for.

At det netop er Renault der har størst problemer med de nye dæk, er vel næppe den største overraskelse, eftersom det også klart var dem der havde bedst fat i Michelin dækkene, i stil med at Ferrari også havde bedst fat i Bridgestone.

”Vi har nogle problemer for tiden,” kom det fra Giancarlo Fisichella i et interview med The Herald Sun. ”Som det ser ud nu, er Ferrari og McLaren omkring et halvt sekund hurtigere end os lige nu, og det er meget.”

”Vi har helt klart ikke det overskud som vi havde de sidste to år, men vi får nogle nye dele inden det første løb, så jeg er alt i alt optimistisk,” sluttede Fisichella, der som de fleste andre glæder sig til at komme i gang igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER