• Forside

Gascoyne tror ikke Fisi klarer den

Flavio Briatore har tidligere udtalt, at Giancarlo Fisichella skal bevise sit værd i år, hvis han skal gøre sig nogle forhåbninger om at forblive hos Renault efter 2007. Nu meddeler Spykers designchef Gascoyne ud, at han ikke tror Fisi klarer skærene.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/3 2007 klokken 10:03

”Han skal vinde mindst 10 løb i år, hvis han skal gøre sig nogle forhåbninger om at blive hos Renault efter denne sæson,” kom det fra Mike Gascoyne i et interview med Reuters.
”Det vil være en katastrofe for Fisichella og Renault, hvis de ender nede midt i feltet.”

Det værste for Giancarlo Fisichella er, at der er meget der tyder på, at Renault pakken, i det mindste, ikke er med helt fremme fra sæsonstarten og at Renault ikke har lavet den vinderbil, som de har formået at lave til Alonso over de sidste par sæsoner.

Om det er manglende input fra Alonso, eller om det er problemer med at tilpasse sig de nye Bridgestone dæk kan vi ikke vide, men der er ikke megen tvivl om, at Alonsos nye hold Mclaren og ikke mindst Ferrari er et godt stykke foran Renault på nuværende tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER