• Forside

Last Action

På søndag sendes det sidste Formel 1 udstyr til Australien forud for årets første Grand Prix, men der er stadig nogle hold, der ikke er så klar som de gerne ville være, så de tester lige lidt mere.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/3 2007 klokken 10:03

Toyota, Red Bull og Williams giver den lige en sidste chance, for at finde frem til lidt bedre biler inden sæsonstarten om lidt over en uge i Australien.
Men også Ferrari og STR giver deres biler en sidste tur.

Toyota tester på den spanske Jerez bane, hvor det er holdets to Grand Prix piloter, der i regnvejr, forsøger at finde frem til de sidste forbedringer, til deres nye Grand Prix håb, der ikke har vist alt for gode tegn i løbet af vinteren.

Red Bull har valgt den franske Magny Cours bane til deres sidste test, hvor de skal have deres Newey-designede bil til at fungere mere optimalt sammen med de nye Bridgestonedæk.

Williams tester på Silverstone med Rosberg ved rattet, hvilket dog mest af alt er en sidste shakedown.

STR afvikler deres shakedown på Mugello, mens det nok ikke er den store overraskelse, at Ferrari ryster bilen på plads på Fiorano.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER