Melbourne, Australien. De første kørere er også ankommet, klar til en ny og spændende sæson. En af årets nye kørere er Heikki Kovalainen, og han valgte at bruge et par dage i sidste uge i Finland. " />
  • Forside

Heikki ladede op i Finland

På fredag starter Formel 1 sæsonen. Allerede nu begynder Formel 1 materiel og personale at ankomme til Melbourne, Australien. De første kørere er også ankommet, klar til en ny og spændende sæson. En af årets nye kørere er Heikki Kovalainen, og han valgte at bruge et par dage i sidste uge i Finland.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/3 2007 klokken 14:03

Der stod den på fysisk træning, familiebesøg og masser af sjov. Renault teamet havde sendt en af deres medarbejdere med Heikki til landet langt mod nord. Den tur kan man læse om på Renaults hjemmeside.

Fysisk træning foregik blandt andet med en cross-country skitur i det kolde klima. Cross-country skulle forbedre ens udholdenhed og give en nærmest aerobisk workout, men det blev også til en tur med slædehunde i det snehvide landskab, hvor temperaturerne ikke når op på plusgrader.

Heikki Kovalainen lader op til 2007 sæsonen

Heikki Kovalainen lader op til sæsonstart 2007

Finner er berømte for deres evne til at beherske det glatte landskab, så Heikki Kovalainen skulle selvfølgelig ud og køre lidt på en snescooter. Noget som ud fra billedet så ud til at være ret morsomt.

Heikki Kovalainen lader op til sæsonstart 2007

Heikki Kovalainen lader op til sæsonstart 2007

Man kan dog ikke være finsk racerkører uden at skulle køre lidt gokart på sneen. På en dertil indrettet isbane vandt Heikki Kovalainen suverænt. Kun hans far var tæt på Heikkis tider, og det på trods af, at banen kun var 30 sekunder lang. Efter nogle spændende dage i Finland, hvor det også blev til et besøg på Helsinkis Design Museum, hvor der stod en 2007 lakeret Renault racer.

Heikki Kovalainen lader op til sæsonstart 2007

Heikki Kovalainen rejser i dag til Australien, hvor han vil bruge de næste par dage på at vænne sig til tidsforskellen og det andet klima inden han på fredag for første gang debuterer i Formel 1 - som løbskører.