• Forside

Räikkönen afviser Massa overtag

I de fleste medier er det Felipe Massa der er udnævnt som favorit til at tage sejren i årets første Grand Prix på søndag i Australien. Kimi Räikkönen afviser dog, at Massa skulle være bedre.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/3 2007 klokken 10:03

”Jeg giver ikke så meget for de testresultater vi har set over vinteren,” kom det tørt fra Kimi Räikkönen. ”Det vigtigste er, at vi selv ved nøjagtigt hvad der foregik under testene.”

Kimi udtrykker også sin store tillid til holdet, som han mener har den helt rigtige pakke med til Australien, hvor han i stil med mange andre, ser Ferrari som storfavorit til at tage åbningsløbet. Gerne med en finne i den vindende bil.

”Jeg er sikker på, at der bliver hård konkurrence, men jeg tror ikke på, at vi vil få nogle større problemer,” tilføjede finnen.

Kimi indrømmer dog, at Massas indsats sidste år, hvor han gav Michael Schumacher kamp til stregen, var imponerende og at han ikke forventer, at få det let mod den unge brasilianer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER