• Forside

Hamilton er realistisk

Selv om det i sin tid var lige ved at lykkedes for Jacques Villenueve at vinde sit første Formel 1 løb, så er Lewis Hamilton noget mere realistisk omkring sine chancer denne weekend. Han vil være godt tilfreds med plads 7.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/3 2007 klokken 14:03

Selvfølgelig vil Lewis Hamilton gerne slutte bedre, men han vil ikke oversatse. Specielt med den hype, der har været omkring hans chancer i specielt England, så vil et crash eller en oversatsning sende kritikken ned over ham. En kritik han helst vil undgå.

”Det vil være godt bare at have et roligt løb og score nogle point til mig selv og holdet. Det ville være en fantastisk start til sæsonen, men det bliver ikke nemt.”

Specielt mængden af nye baner gør det noget sværere for ham at lave mirakler og Albert Park er en bane, som Lewis Hamilton ikke har prøvet før. Det samme er en bane, som Sepang, men Lewis viste sidste år i GP2, at han er hurtig til at lære banerne at kende.

Lewis Hamilton under en test på Sakhir banen. En bane han ikke kendte før denne test.

”Jeg ønsker at vinde, men jeg er også realistisk. Hvis jeg kunne komme på podiet i år, så vil det være fantastisk, så det er det jeg arbejder imod.”

Martin Whitmarsh, der er CEO hos McLaren mener heller ikke, at man skal forcere Lewis Hamilton.

”Hvad han end gør i det første løb, så ønsker vi at han skal blive stærkere gennem sæsonen. Vi har indgået dette samarbejde for at han skal udvikle sig på lang sigt.”