• Forside

MF1 bekræfter Monteiro

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 3/2 2006 klokken 11:02

Sidste års Jordan-kører og rookie i Formel 1, Tiago Monteiro, kan holde weekend som en glad mand, idet Midland teamet netop har bekræftet portugiseren som teamets ene løbskører i 2006.

Monteiros seneste sæson i 2005 har utvivlsomt gjort indtryk på Midland. Køreren havde en meget stabil sæson for Jordan, hvor bedste resultat var en 3. plads i skandaleløbet på Indianapolis i USA.

Portugiseren skal danne team sammen med Christijan Albers foruden testkørerne Markus Winkelhock og Adrian Sutil, der begge er tyskere. Fornylig bekræftede teamet endvidere russeren Roman Rusinov og schweizeren Giorgio Mondini som testkørere.

”Både Tiago og Christijan har været enestående som rookies i 2005, og jeg tror at denne tandem vil danne et stærkt partnerskab, der vil være en fordel for os i vores første sæson som MF1 Racing,” udtaler teamchef Colin Colles.

”Vores tre testkørere har alle gjort det rigtigt godt i de formelløb, som de har deltaget i, og vi har tillid til, at de har det potentiale, der kan udvikles dem til succesfulde F1-kørere,” slutter Colles.

Shakedown test af den nye Midland MF1 M16 med Toyota-motor finder sted i morgen d. 4. februar på Silverstone. Testen følges op af en 4-dages test på banen i Jerez, Spanien.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER