• Forside

Tilfredsstillende dag for BMW Sauber

Det blev til en fjerdeplads for Nick Heidfeld under dagens løb i Melbourne. Hans holdkammerat Robert Kubica, der startede som nummer fem på gridden, måtte desværre udgå i 36 runde da han lå på fjerdepladsen.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 18/3 2007 klokken 16:03

Fra BMW Saubers pressechef Jürg Kottmeier har vi modtaget følgende udtalelser.

Nick Heidfeld (4)
”Jeg have en meget god start, som endda var bedre end Kimis og det lykkedes mig at komme forbi Fernando. Jeg havde selvfølgeligt håbet på at kunne blive foran ham, men realistisk set vidste jeg, at McLarens racer var hurtigere end vores.

Vores fart er virkelig god og en fjerdeplads sæsonen er en super start på sæsonen. Jeg er ked af det på vegne af Robert, idet han også var meget stærk.

Min dækstrategi med at starte med de bløde var risikable. Jeg vidste der var risiko for at hænge fast i trafik efter mit første pitstop, og det var hvad der skete. Løbet var skægt, men til slut følte jeg mig lidt ensom. Mekanisk var bilen perfekt.”

Vitantonio Liuzzi(Scuderia Toro Rosso), Robert Kubica(BMW-Sauber) og Nick Heidfeld(BMW-Sauber). Australiens Gp 2007

Robert Kubica (Udgik)
”Min fart var god, men desværre have vi et problem med gearkassen. Jeg sad fast i femte gear og det var så afslutningen på mit løb. Den eneste gode ting er at vi nu ved hvad problemet er og vi ved hvordan det skal løses.

Under løbet var jeg meget tungere end Nick men var i stand til at matche hans fart. Min strategi var at angribe i slutningen af løbet. Mit sidste sting skulle have været meget kort, så jeg ville have haft en bedre ydelse på det tidspunkt, men desværre kom jeg ikke så langt”

Robert Kubica BMW Sauber F1.07