• Forside

Schumacher holder flyttedag

Vi ved det godt. Denne nyhed er mere sladder end race-relateret, men alligevel. Michael Schumacher, flytter ind i sit palæ i Schweiz i denne uge. Boligen, der har alt hvad hjertet kan begære, har kostet ca. $30 mio.-

Af: (@bmf1.dk) d. 20/3 2007 klokken 10:03

Den 38-årige syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher flytter nu hele familien ind i deres nye, store palæ i Schweiz, til en pris af ca. $30 millioner, eller omkring 170 millioner danske kroner, hvilket er et greb i lommen for Schumi.

Boligen har taget adskillige år at bygge, har alt hvad en verdensmester kan forlange af luksus og er udformet som et slot. Det er opført på en privat strand nær Geneve-søen, er tre etager højt, og indeholder blandt andet helikopterlandingsplads, et middelalderligt tårn, privat benzinstation, en opvarmet undergrundsparkering til stjernens mange biler, en 20-personers biograf, en klatrevæg og et trofæ-rum på ikke mindre end 63 m2.

Sådan kender vi Michael Schumacher. Her på podiet sammen med Robert Kubica og Kimi Räikkönen efter Italiens Grand Prix 2006.

Det ventes at Michael Schumacher og fru Cora flytter ind senere på ugen.