• Forside

Newey skal køre Ferrari på Le Mans

Alder og erfaring skulle efter sigende indebære store fordele, og denne påstand bliver det nu muligt at få verificeret under dette års Le Mans løb. Red Bulls tekniske direktør, navnkundige Adrian Newey, har meddelt at han agter at deltage i løbet.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/3 2007 klokken 18:03

Red Bulls 46-årige tekniske direktør, Adrian Newey, oplyser til ’Motorsport News’, at han agter at stille op i det kommende løb på Le Mans.

Der forhandles i disse dage om en kontrakt med ’JMB Racing Ferrari’, og dermed kommer briten til at køre sammen med Joe Macari og Ben Aucott.

”24-timersløbet på Le Mans er en drøm,” udtaler Newey til bladet. ”Vi overvejer i øjeblikket vore muligheder, men jeg vil deltage i løbet.”

Adrian Newey var temmelig begejstret efter at have testet en Ferrari på Monza.

Newey havde for nylig mulighed for at teste bilen på Monza.

”Ferrarien er hurtigere end noget jeg hidtil har kørt race i, og jeg nød det,” fortsætter han.

”Jeg forventer ikke at vi kommer til at dyste med fabriksteamene, men den kendsgerning at amatører kan deltage i løbet reflekterer netop ånden i Le Mans,” slutter Newey.

Newey er ikke uden kendskab til den franske bane. Sidste år smadrede han en Ford GT40 under Le Mans Classic, så der er et renomme som trænger til at blive lappet på.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.