• Forside

Honda: Ingen forbedring før Europa

Hondateamet og deres nye opsigtsvækkende RA107, fik en dårlig start på sæsonen i Australien, hvor bilerne sluttede langt nede i feltet. Nick Fry udtaler nu, at det tager tid at forbedre sig.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/3 2007 klokken 14:03

Der var mange der havde rigtig store forventninger til Honda teamet, da løbet blev skudt i gang i Melbourne sidste weekend. Men to dårlige placeringer, en 11. plads til Button og en 15. plads til Barrichello pynter ikke på resultatlisten.

"Der skal strammes op, men det sker tidligst op til det spanske Grand Prix i maj måned," siger teamchef Nick Fry til Autosport.

"Vi har sat os selv det mål, at kunne køre lige op med Renault og BMW, når den europæiske del begynder," fortsætter han. "Sidste år tog det os en halv sæson at få styr på os selv og der er ingen undskyldning for, at vi ikke kan være meget tættere på, når vi når til Europa."

Honda´s nye bil, RA107, vakte opsigt da den blev præsenteret. Men resultaterne lader vente på sig. Her er det Rubens Barichello, Honda RA107, Australiens GP 2007

Teamet venter en ny aero-pakke til testen i Sepang forud for det Malaysiske Grand Prix den 8. april.

"Måske vil de dele gøre noget ved det, eller også vil de ikke. Jeg kan ikke sige, at vi helt forstår de problemer der er med bilen, og det er hvad vi skal have fundet ud af," slutter teamchefen.