• Forside

Räikkönen til BMW?

Hvorfor egentlig ikke? Hvis man spørger BMW-Sauber´s teamchef, Mario Theissen, så passer Kimi Räikkönen ganske godt ind i teamets profil. Finnen debuterede i Sauber i 2001.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/3 2007 klokken 15:03

Mario Theissen ville nok ikke have noget imod en opringning fra Kimi Räikkönen, hvis denne sagde ja tak til at køre for teamet. Theissen har udtalt til Der spiegel, at han holder øje med den flyvende finne i fremtiden.

Mange kritiske røster er ude med riven, fordi de ikke mener, at han er nogen særlig hårdtarbejdende kører. Men det skræmmer ikke Theissen.

"En kører der vinder, passer til BMW," mener han.

BMW overtog Sauber teamet i slutningen af 2005, men har beholdt tidligere teamchef Peter Sauber som konsulent. Og selvom Theissen ikke personligt har arbejdet sammen med den 27-årige finne, så har han høje tanker om ham. "Jeg rangerer ham højt," er Theissen citeret for at sige om Räikkönen.

Dr. Mario Theissen holder øje med Kimi

"Han kører altid gode og jævne løb for yderst kompetente teams, og han har vist at han kan håndtere jobbet, selvom bilen ikke er perfekt," slutter Theissen.

Kimi er, hvis nogen skulle være i tvivl, for tiden ansat hos Ferrari, og han har så vidt vides ingen planer om at forlade teamet til fordel for BMW-Sauber eller andre teams.