• Forside

Massa klar til Malaysia

Felipe Massa melder nu ud, at han er klar til at gå efter sejren i Malaysia, efter han dominerede træningen op til Australiens Grand Prix, men blev tvunget bagerst på startgridden efter gearkasse problemer og et motorskifte.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/3 2007 klokken 11:03

En kamp op gennem feltet, fra en startplacering som nummer 22 til en slutplacering som nummer 6, beviste at Ferrari og Felipe Massa har noget at komme med. Så den unge brasilianer håber på, at hans held vil være noget bedre, når de indtager Sepang banen i Malaysia om små to uger.

”Jeg må indrømme, at jeg havde et godt løb, men det faktum, at jeg havde problemer under kvalifikationen, der forhindrede mig i at opnå en bedre startplacering, gjorde det hele noget surt,” kom det fra Felipe Massa.

”Men hvis man skal se på det jeg opnåede, kan jeg kun være tilfreds,” tilføjede brasilianeren, der lover bod og bedring i Malaysia.

”Hvis man ser på, hvordan vores form så ud i forhold til vores konkurrenter, så det ud helt som jeg havde forventet,” kom det fra en meget optimistisk Massa, der har svært ved at lægge skjul på, at han ikke kan se, hvordan de andre hold har nogen chance for at presse dem indenfor de næste par løb.

”Det er tydeligt, at McLaren var vores hårdeste konkurrent, men de var stadig ikke nær så hurtige som Ferrari, mens BMW er lige i hælene af dem,” kommenterede han. ”Sådan håber jeg det forbliver over de næste par løb.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER