• Forside

Heidfeld håber på våd weekend

Om det er regn eller champagne der gør tyskeren våd på søndag, eller for den sags skyld begge dele, er af mindre betydning for ham. ”Jeg er sikker på, at vi vil få et godt resultat, uanset vejret.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/4 2007 klokken 10:04


BMW Sauber er kommet godt fra start i år og de håber på, at det vil gå endnu bedre for dem, når sæsonens andet løb skydes i gang på søndag.

”Testdagene på Sepang banen i den forgangene uge, viste lovende resultater for os, selv den dag det var regnvejr,” kom det fra holdets mest erfarende pilot Nick Heidfeld, der understreger, at han er sikker på at de nok skal klare sig rigtigt godt i Malaysia.

Flere af piloterne har været i Malaysia længere end normalt, som følge af den netop overstået test på Sepang banen, hvilket har været godt for især de europæiske piloter, der ikke er vant til det fugtige og varme klima der er i Malaysia.

Tidligere har det været tydeligt, at nogle piloter har haft problemer med at omstille sig tid det specielle vejr i Malaysia, men i år, tror Nick Heidfeld ikke at der vil være nogle problemer, eftersom de fleste har haft en uge mere i varmen end normalt.

”Efter sidste uges test, er vi meget optimistiske. Hverken regnen eller varmen lod til at have nogen negativ påvirkning af vores biler, så vi er optimistiske,” kom det fra Heidfeld. ”Vi er ret sikre på, at begge biler nok skal komme i mål og vi nok også skal komme i pointene med dem begge.”

”Om det bliver i regnvejr eller den normale vare, er for mig underordnet,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.