• Forside

Trulli tror på Toyota

Det Malaysiske Grand Prix på Sepang-banen, har en speciel plads i Jarno trulli´s hjerte. Det var her han scorede Toyota teamets første podie-placering, og han håber at kunne gentage kunststykket på søndag.

Af: (@bmf1.dk) d. 3/4 2007 klokken 09:04

Toyota har gennem vinteren kæmpet med at finde formen, og i Australien resulterede deres anstrengelser i et enkelt point til Ralf Schumacher. Nu vi lholdet gerne vise, at de er ved at få fart i bilen, og tror på gode resultater i Malaysia.

"Jeg har gode minder fra Malaysia, fordi jeg opnåede Toyota´s første podie-placering i 2005, og det er sandsynligvis det bedste løb jeg har haft i min tid i teamet," siger Jarno Trulli.

Jarno Trulli og resten af Toyota teamet, har kæmpet med at finde formen i vinter testen.

Trulli ved at det kræver enormt hårdt arbejde, at få de ønskede resultater ud af det store arbejde man lægger i teamet, men han tror på at der er ved at ske ting og sager for teamet.

"Vi har allerede testet på Sepang hele sidste uge, og det vil hjælpe med set-uppet, og forhåbentlig vil vi se mere ydelse fra bilen," fortsætter Trulli.

Ralf Schumacher, Toyota på Albert Park i Melbourne, Australien 2007

"Det vil være fantastisk, hvis vi kan gentage resultatet fra sidste år, men vi ved at vi stadig har en del der skal indhentes, for i Australien var vi stadig lidt bagefter. På den anden side, efter en svær vinter test, var det rart at se, at vi leverede en stærk og konkurrencedygtig præstation i Australien, og jeg håber på et godt resultat i Malaysia," slutter Trulli.