• Forside

Fisi: Malyasia er årets hårdeste løb

Der er mindre end en uge til sæsonens andet løb, der denne gang tager os til Malaysia, nærmere betegnet Sepang-banen. Og Giancarlo Fisichella indrømmer, at løbet bliver årets hårdeste.

Af: (@bmf1.dk) d. 2/4 2007 klokken 12:04

Efter en skuffende start på sæsonen i Melbourne, hvor Fisichella lige kunne komme ind på en femte plads, har den seneste uges testtider vist, at Renault er ved at få indhentet konkurrenterne. Men Fisi glæder sig ikke til Malaysia.

"Det er uden tvivl det hårdeste løb i sæsonen - ikke kun fysisk, men også mentalt. De høje temperaturer og luftfugtigheden, gør livet ekstra surt for kørerne og også bilerne," siger Fisichella.

Heikki Kovalainen tester nye måder at køle bilen ned på til løbet i Malaysia.

"Personligt har jeg dog gode minder, da jeg vandt sidste år, og jeg er klar til løbet denne gang. Jeg har trænet hårdt gennem hele vinteren, jeg er i topform og klar til kamp."

"Vi har testet i høje temperaturer i Bahrain i vinter, og det har hjulpet på det. Forholdene er endnu mere ekstreme i Malaysia, men vi ved hvordan vi skal køle bilen ned, hvilket naturligvis altid er af høj prioritet."

det blev til en femteplads i Melbourne for Giancarlo Fisichella. Her er han i kamp med Jarno Trulli.

Teamet har arbejdet hårdt for at komme sig over forskrækkelsen i Australien. Blandt andet har man udviklet en ny aero pakke, der blev installeret på Heikki Kovalainens bil, noget der åbenbart har givet resultater i test, for han var hurtigste mand i fredagens test.

"Vores mål for det andet løb, er en bil der er totalt pålidelig - og hurtigere end i Melbourne. Renault har altid klaret sig godt på sepang, og jeg er sikker på, at R27´eren vil klare sig godt her," slutter Fisichella. Som stadig ikke glæder sig til løbet.