• Forside

Davidson kæmper med balancen

Efter den fine start ved Melbourne Grand Prix for tre uger siden håbede Super Aguri, at de kunne fortsætte med at være konkurrence dygtige. Men både Davidson og Sato, kunne godt have tænke sig et andet resultat.

Af: (@bmf1.dk) d. 6/4 2007 klokken 11:04

Om det var varmen eller den høje luftfugtighed, der havde indflydelse på dagens resultat for Super Aguri, vides ikke, men efter den flotte sæson debut i Australien, er armene kommet lidt ned igen.

Her kommer de officielle udtalelser fra de to Super Aguri-kørere:

Takuma Sato. (14. bedste tid: 1.37.282)
"Jeg syntes, det var en svær dag. Efter en god test i sidste uge, kom vi tilbage med en positiv attitude, men vi kæmpede virkelig denne morgen. Når vi kiggede på de andre, så forholdene på banen ikke så slemme ud, men vi kunne bare ikke finde et godt grip.

Om eftermiddagen prøvede vi en anden tilgang til set-uppet og bilen opførte sig bedre end i morges, hvilket jeg var glad for, men jeg tror stadig vi har lang vej endnu inden morgendagens session."

Takuma Sato, Super Aguri SA07. Fredagens anden træning. Sepang-banen i Malaysia 2007

Anthony Davidson. (18. bedste tid: 1.38.334)
"Det var en svær for mig. Jeg kæmpede for at finde den rette balance i bilen hele dagen, og det er forhåbentlig noget vi kan forbedre op til i morgen. Bilen opførte sig slet ikke som under sidste uges test, så det er lidt forvirrende.

Men Taku havde en god dag og beviste at bilen har farten fra Melbourne, så det er op til mig og mekanikerne at arbejde på det i aften, og finde en god balance til i morgen."

Graham Taylor, Sportschef
"I formiddagens træning kæmpede vi med dårligt grip. Vi ville undgå at køre bilen på en abne uden for meget greb, men da vi endelig kom ud, havde vi meget lavt vejgreb. Vi kæmpede i eftermiddags. Jeg tror Takuma fandt en god balance, og han ser ud til at være tilfreds med bilen. Desværre kan det samme ikke siges om Anthony, som kæmper med balancen og vi har meget arbejde foran os i aften."