• Forside

Alonso: Vi er på rette vej!

Spanske Fernando Alonso kvalificerede sig som to'er på gridden, med holdkammeraten Lewis Hamilton, som nummer fire, lige efter Kimi Räikkönen. Dermed ser de ud til, at der bliver der tæt kamp ned til første sving i morgenens løb på Sepang-banen.

Af: (@bmf1.dk) d. 7/4 2007 klokken 13:04

Selvom Alonso var 3/10 sekund efter konkurrenten Felipe Massa i Ferrari, var spanieren ganske godt tilfreds med sin andenplads i dagens kvalifikation.

Englænderen Lewis Hamilton, fortsatte sin flotte debut og parkerede sin McLaren på gridden, i fjerde hurtigste tid.

Fernando Alonso McLaren-Mercedes (2. bedste tid: 1.35.310)
"I det hele taget er jeg meget glad, da jeg synes vi har lukket noget af hullet op til Ferrari. Vi har gjort nogle forbedringer over natten, og ligeledes mellem træningen og kvalifikationen, og bilen kører virkelig godt.

Jeg tror vi får et godt løb i morgen, men varmen og luftfugtigheden, gør det svært for alt og alle, men vi vil give den 100 procent. En masse af det arbejde vi har foretaget, fik vi gjort i sidste uges test, men også i Europa, og bilen er helt sikert blevet bedre, så det går i den rigtige retning."

Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes MP4-22. Malaysia GP 2007

Lewis Hamilton McLaren-Mercedes (4. bedste tid: 1.36.045)
"Bilen fungerer godt og jeg tror godt vi kunne have haft begge biler i front. Desværre forholdt det sig således, at det i sving 7 begyndte at dryppe lidt. Jeg havde oplevet det under test i sidste uge, og vidste at banen kunne blive meget galt, så jeg lettede foden lidt fra speederen.

Bortset fra det, gik alt som det skulle, og jeg er ser frem til løbet i morgen med selvsikkerhed. Jeg er på den rene side af banen, og sigter efter en god start."

Fernando Alonso. McLaren-Mercedes MP4-22. Kvalifikation for Malaysian Grand Prix 2007

Norbert Haug
"En meget spændende kvalifikation, lige til det sidste, og jeg er sikker på at tilskuerne, både her på Sepang og hjemme i stuerne, nød det. Med to biler i første og anden start-række, har vi gentaget resultatet fra Melbourne.

Fernando, Lewis og teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde. Med alle deres samlede kræfter de sidste par uger, ser det ud til, at teamet har taget et stort skridt fremad. Vi må nu se på, hvad vores konkurrenters strategi er, så vi kan se hvor vi befinder os."

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg