• Forside

Villeneuve: Idioter!

Den tidligere verdensmester fra 1997, Jacques Villeneuve, beskylder nu pressen og medierne for, at hans debut-album, ikke sælger særlig godt. Faktisk kalder han medierne for "idioter".

Af: (@bmf1.dk) d. 13/4 2007 klokken 11:04

Den canadiske tidligere verdensmester, Jacques Villeneuve, har siden sin 'pension' i midten af 2006, arbejdet med at få udgivet sit debut-album, "Private Paradise". Men salget af albummet er ikke ligefrem overbevisende, og nu retter Villeneuve skytset mod medierne.

Villeneuve, der fyldte 36 forleden, beskylder således avisen 'Le Journal' for at sige, at der kun er solgt 233 eksemplarer af albummet, som er et forsøg fra canadieren på, at komme frem i rampelyset med sin hobby.

I stedet mener Jacques, at tallet nærmere er mellem 1.200 og 1.500 eksemplarer, og de journalister som har skrevet historien, kalder han direkte for 'idioter'.

Jacques Villeneuve, British American Racing Honda, 2002 Canadian GP

Ifølge mesteren fra ´97, er det mediernes dårlige omtale af hans projekt - som medierne angiveligt ikke tager seriøst - der er skyld i de dårlige salgstal.

Villeneuve selv siger: "De (tallene, red.) er ikke gode, men det er rent faktisk ikke så ringe. Vi var nummer 49 på listen, hvilket er acceptabelt efter en uge."

"En plads som nummer 20 betød et mersalg på ca. 50 CD´er. Så det var taget ud af konteksten og folk troede, at det virkelig var noget l***," slutter Villeneuve.

Hvis du vil høre den gamle mester synge og spille, så kan du klikke her for at købe hans album.