• Forside

Barrichello går efter en 12. plads

Den store krise i Honda-teamet har nu fået Rubens Barrichello til at indse, at det vil tage længere tid at få resultaterne end først beregnet. Brasilianeren håber på en 12. bedste tid i lørdagens kvalifikation.

Af: (@bmf1.dk) d. 13/4 2007 klokken 11:04

Armene er kommet ned igen i Honda-teamet, efter RA107´erens debut i januar.

To 11. pladser i årets to første løb, har givet Barrichello noget at tænke over.

Dette tager han nu konsekvensen af, og stik imod normal 'team-ordre' om man vil, udtaler han, at RA107 raceren "ikke er blevet bedre", siden den debuterede i sidste måned i Australien.

Super Aguri foran Honda. Ikke et billede man har ønsket at se i Honda-teamet

Det har fået Barrichello til at sætte beskedne mål for sæsonens tredje løb, Bahrain. "Hvis jeg er i stand til at presse bilen til grænsen i kvalifikation, så er en position som nummer 12 på gridden en mulighed," siger brasilianeren.

Som vi beskrev tidligere i ugen, overvejer teamet en fuldstændig ombygning af RA107-chassiset, og dermed starte om igen. Jenson Button advarer dog, at der "ikke er nogen nem løsning", på teamets problemer.

"Det vil tage lidt tid. Det bliver ikke det næste løb, det vil blive om fire eller fem løb," siger Button og tilføjer: "Vi har vidst i tre måneder, at bilen ikke er hurtig, men der er ingen nemme løsninger."